» »Unlabelled » Hızlı ve uzun orgazm olmak mümkün



Daha uzun süreli, daha hızlı ve daha tatmin edici orgazm yaşamak hayal değil.

Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, erojen ile enjeksiyon tekniği bölgede bulunan Genital Güzelleştirme Tekniği uluslararası Altın Bistüri ödülü orgazm kolaylaştırmak için bir uygulama yapıyor.


Genital Güzelleştirme, vajina genç kalmayı hak ediyor düşüncesi ile geliştirilen bir uygulama yüzü gibi. Vajinal tekniği kadınların olası tüm sorunları aşmak. Bu yerleşenler; iç ve dış dudaklar, vajina genişlemiş, sarkan ve kayıp formu G-Shot enjeksiyon uygulamaları Kapatın Venüs tepesine, pigmentasyon problemleri, idrar kaçırma ve erojen bölgeler klitoris. Öpücük. Dr. Bülent Cihantimur orgazm kalitesini yükseltmek için ya da erojen Bölge enjeksiyonları ve orgazm olamayan kadınlar için diğer tedaviler hakkında bilgi verdi:

G-Shot Enjeksiyon erojen bölge

"Yerine karşılıklı cinsel deneyim tatmin edici cinsellik, ilişkinin temelidir ve çifti birbirine bağlı. Ne yazık ki, çünkü bu ülkemizde bir tabu ise orgazm olamayan kadın sayısını bilmiyoruz. Konu yaşadı ancak, kadın hasta hakkında bilgi bizim hiç orgazm sorunu kliniğimize geldi. Kadınlar iki şekilde orgazm oluyor. Klitoris, ikinci yarının ilk vajinanın 2-3 cm içine G noktası denir, ön duvarda uyarım alanı olur.

Hastanın kendi bölgesel yağ yakmak enjeksiyon, öne çıkmak için bu alanda alınan kök hücreleri zenginleştirmek yapıyoruz ve çok daha tatmin edici bir orgazm ortaya çıkması için bir araç daha fazla sürtünme, yavaş, uzun ve. G noktası Bu uygulama doğum yapan kadınlar için olabilir. Buna ek olarak, vajina genişledi zaten ve Doğu duvarları bizim adam ile form vermek süreçleri, hem de kadının cinsel tatmini kolaylaştırılması gibi değil. "

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply