» » » » » Uzun süre idrar tutmak alışkanlık yapıyor

Üroloji International Ankara Hastanesi Dr. Bedreddin özel Tıp Uzmanı Profesör kadınlarda, idrar retansiyonu seçkin ve Tuvalet alışkanlıkları seçme zararlı bir alışkanlık olduğunu ifade etti.

Üroloji International Ankara Hastanesi Dr. Bedreddin özel Tıp Uzmanı Prof. Dr. seçkin, idrar retansiyonu çok kadınlarda yaygın olduğunu belirterek, "Kasık ağrıları, daha sonraki bir aşamada toplanacak şimdi sırt ağrısı başlangıcı birikmesine neden olur ve böbrek taşı idrar tutmak için uygulanmaktadır. Elinden bir ömür boyu hizmet alabilirsiniz böbrekler korumak mesane "dedi.

"Kadınlar olarak eğer gerçekten bu kişisel çıkar yapar düşünürlerse idrar ve Tuvalet tıklayın ve az bilinen bir olgu tutmak gibi. Ama bu çok ciddi bir hasar vardır. Umumi tuvaletler geçerken mikrop kapılar, hijyen oranı söz konusu tuvalete idrarımı çünkü ciddi kuşkularım bozmaya genel ortamında oranı kokusu sevilmek yeterli değil ya da değil.

soru evden dışarı olsun veya olmasın oraya gitmek için bir klima gittiklerinde çöp dışında bir yerde olması gerekir. Bu gereksiz artırarak pelvik ağrı ile mesane kapasitesi önce onları klima, sahne, şimdi de böbrekler sırt ağrısı toplamak için idrar tutmak için oluşturmak için başlangıç nedenleri yerde, "dedi.

"İNSANLARLA TUVALET ALIŞKANLIKLARI KESER için SEÇİLEN sıvı alımı REFLEKS"

Eğer yaygın kullanılan tuvalet dünyanın en gitmek için herhangi bir zarar görürseniz, ihtiyaca rağmen, 50 kayıplar olmasa gel tuvalet doku düz kağıt üzerinde herhangi bir tuvalet kapma yapılan temizlik, hasar olasılığı düşüktür sonra çok seçkin, "mikrop.

Ama orta vadede ciddi hasar mülakat içinde oraya girmeyin. Öncelikle, kadınlar tuvalet ve hiç kasılma gücüne gitmek nedeniyle mesane kas kasılması azalır sistemleri için konik. Sonuç olarak, bu hastaların gelir 15-20 yıl sonra idrar yapamaz hale gelirler. Hastalarımız oldu ama sondaj tahliye için hiç geçmiyor. Uzun vadede orada diyalize vazgeç kişiler tarafından önde gelen üriner sistem bozukluğu olabilir "dedi.

Tuvalet seçme refleks bir alışkanlık olarak ayırt sıvı alımını kesen insanlar, "tuvalete günde iki kez olacak, bu yüzden eğer bir insan büyük bir yanlış yapıyorsun karşılaşırsanız olduğumu vurguladı.

Çünkü tuvalete gitmek için günde iki kez bir hile değildir. Ciddi bir hastalık "dedi.

"KIZLAR ANNEM DÜN BİR ALIŞKANLIK"

Seçkin tuvalete İlköğretim Okulu yaşından itibaren gitmeye başladılar o kızların dikkatini, "onu uyarman gerekir ki o kızlar onlara zarar gelmesini önlemek için, tavsiye ederim; okul içinde su, tuvalet için iki kırıklardan gitmek gerekir. Çocuk okulda tuvalete gitmeli.

Tuvalet için dışarı çıktılar. Burada sınıf öğretmenleri iş düşüyor. Öğrenciler teşvik edilecek ve tuvalete gitmek üzere tuvalete gittiler hasar, zarar görmüş aykırı gitmeyin söylenmesi son derece önemlidir. Tuvalet seçmek için, sıvı hatasını alıyorum. En yakın tuvalete girmek gerekir 3 saat olursa olsun.

Özellikle, idrar tutma alışkanlığı olan hastalar, duygularını şimdi neden 3 saat bekleme geç sıkışması, ama eğer zaman baktı eğer mesane boşaltmak için onları tavsiye ederim o çok daha büyük bir birim olarak algılamaya başlar. Sonuç kaçırma giden bir yoldur, idrar sızıntısı mesane en önemli nedeni, tam. Mesane boş idrar kaçar. En iyi böbrekler yaşam için size hizmet mesane korumak için mi, "dedi.


About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply